اطلاعات اولیه حوزه ی شینگن

ویزای شینگن

شینگن در اصطلاح به منطقه‌ای در اروپا اطلاق می‌شود که ۲۶ کشور حاضر در آن نیاز به پاسپورت و باقی محدودیت‌های مرزی برای تردد اتباع خود را حذف کرده و از منظر گردشگری و یا تردد به منزله کشوری واحد به شمار می‌آیند. کشورهای عضو منطقه شینگن هر اندازه در قبال اتباع خود و عبور مرور مرزی آنها سهل گیرند، در قبال اتباع کشورهایی که برای ورود به این حوزه نیاز به ویزا دارند، سخت گیر خواهند بود.

اگرچه منطقه شینگن اصطلاحی رایج در ایران است اما در واقع باید از آن با لفظ منطقه شنگن نام برد. کشورهای اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس و لیختن اشتاین ۲۶ کشور عضو پیمان شینگن محسوب می‌شوند.

اطلاعات اخذ ویزای شینگن

شرایط اخذ ویزای شینگن

شرایط اخذ ویزای شینگن در واقع بدان معنی است که آیا متقاضی شرایط و معیارهای لازم برای درخواست این ویزا را دارا است یا خیر. سفارت خانه هر کشور اروپایی شرایط خاص خود را برای صدور ویزا دارد اما در بسیاری از موارد شرایط اخد ویزا در کشورهای این منطقه مشابه است. مهمترین مواردی که کارشناسان اجرایی مجموعه چهارسو با هدف بررسی شرایط متقاضی برای اخد ویزای شنگن چک می‌کنند عبارتند از:

• مدارک متقاضی

• شرایط سنی متقاضی (سفارت‌های اروپایی در قبال افراد مجرد زیر ۳۰ سال که سابقه سفر به اروپا نداشته‌اند، سخت گیری بیشتری اعمال می‌کنند)

• سابقه سفر متقاضی

البته این بررسی‌ها طبعاً با هدف افزایش شانس متقاضی برای ویزا شدن صورت می‌گیرد و در بسیاری موارد اساسا منعی برای درخواست ویزا شینگن وجود ندارد. برای مثال متقاضی مجردی که کمتر از ۳۰ سال سن دارد و تا کنون به هیچ کشور اروپایی سفر نکرده است و از سوی دیگر مدارک مالی چندان قانع کننده‌ای نیز ارائه نداده‌است، اگرچه مشکلی برای درخواست این ویزا ندارد اما شانس ویزا شدن این درخواست بسیار پایین است. بنابراین بررسی شرایط برای بالا بردن درصد موفقیت است.

مدارک مورد نیاز شاید مهمترین بخش برای درخواست این ویزا باشد، زیرا پیش از مصاحبه این مدارک شماست که معرف شما خواهد بود. به بیان دیگر همین مدارک ارائه شده توسط متقاضی سرنوشت ویزا شدن و یا ریجکت درخواست وی را تعیین می‌کند.

در پی مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن را با هم مرور می‌کنیم:

• تکمیل فرم درخواست ویزا

• عکس مناسب

• شناسنامه

• پاسپورت یا گذرنامه

• مدارک شغلی و کاری

• پرینت گردش حساب مالی

• نامه تمکن مالی

• بلیط پرواز

• رزرو هتل

• بیمه مسافرتی

• ضمانت نامه برگشت از سفر

• 80 تا 120 یورو جهت انجام انگشت نگاری در سفارت

تمام مدارک باید به زبان مورد درخواست سفارت ترجمه شوند و در روز انگشت نگاری توسط متقاضی به سفارت تحویل داده شوند. عکس‌ها باید اندازه ۳٫۵ در ۴٫۵ سانتی متر باشد. پاسپورت متقاضی نباید کمتر از ۳ ماه اعتبار داشته باشد و ارائه پاسپورت‌های قبلی نیز الزامی است. حداقل پوشش بیمه مسافرتی برای ویزای شینگن ۳۰ هزار یورو است.






سوالات متداول


  • شاپرک
  • بانک سامان
  • SSL
  • حقوق مسافر
  • دامنه نرخ بلیط شرکت های هواپیمایی
  • سازمان هواپیمایی کشوری